RARE FORGE OYUN GİZLİLİK POLİTİKASI

Son güncelleme: 31 May 2021

İşbu Gizlilik Politikası (“Politika”), Rare Forge tarafından size sunulacak Hizmetleri (Rare Forge’un oyun ve diğer içeriklerinin kullanımını ifade etmektedir) kullanımınız sırasında kullanıcılardan hangi bilgi ve verilerin toplanacağını, bunların ne şekilde kullanılacağını veya saklanacağını paylaşmak amacıyla hazırlanmıştır.

 

Bundan böyle “Rare Forge” ifadesi, “Rare Forge Oyun Yazılım Hizmetleri A.Ş”yi ifade edebileceği gibi, Rare Forge’un iştiraklerini, Türkiye’deki veya Türkiye sınırları dışındaki şubelerini, ortak girişimlerini ve iş ortaklıklarını ve/veya bunların vekil, danışman, çalışan, müdür ve yöneticilerini ifade edecektir.

 

1. Kapsam

 

Rare Forge’un tasarrufu altında bulunan her türlü internet sayfası, uygulama, yazılım, oyun ve sanal dünya içeriğinin kullanımı sırasında işbu Politikada yer alan düzenlemeler çerçevesinde kişisel veriler işlenecektir.  
 

 

2. Gizlilik Politikasında Değişiklik Yapılması

 

Rare Forge, işbu Gizlilik Politikasını herhangi bir zamanda, kendi takdirinde olacak şekilde değiştirme ya da bazı düzenlemelerden vazgeçme hakkını saklı tutmaktadır. Söz konusu metinlerin en güncel halleri www.rareforge.com/privacy-policy adresinde her zaman erişiminize açık tutulacaktır.
 

 

3. Veri Toplama ve İşleme Amaçları

 

Rare Forge aşağıdaki amaçlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere veri toplamakta ve işlemektedir:

 

  • Hizmet kapsamında gerekli olan işlemleri yürütebilmek için, (Örneğin hesap açma, satın almalar, seviye atlamalar vb.)

  • Yasal gereklilikleri sağlayabilmek için,

  • Kullanım verilerini analiz ederek kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve reklam sunabilmek için,

  • Kullanıcı beklentilerini anlayabilmek için,

  • Ücretsiz hizmet ve içerikler sağlayabilmek için,

  • Hizmetlerin sağlıklı yürüdüğünü takip edebilmek için,

  • Kimliğinizi doğrulamak için.


 

4. Toplanan Kişisel Veriler ve İşlenmesi

 

Doğrudan sizden ya da üçüncü kaynaklardan toplayacağımız kişisel verilerin kapsamı, tamamen sizin tercihlerinize ve geçerli hukuka tabi olacaktır.

Topladığımız kişisel veriler aşağıda dikkatinize sunulmaktadır:

 

  • Apple, Android ya da Amazon gibi sağlayıcıların işlettiği mobil platformlar ve/veya Google+, Facebook gibi sosyal ağ sağlayıcıları üzerinden Hizmetlerimize erişmeniz ve/veya kullanmanız halinde mobil platform veya sosyal ağ sağlayıcısından sizin hakkınızda bazı veriler toplayabilir ve işleyebiliriz. İşbu bilgiler mobil platform veya sosyal ağ sağlayıcısının veri paylaşım politikasına, sizin vermiş olduğunuz izinlere ve gizlilik ayarlarınıza tabi olacaktır.

 

  • Cihazınızın ya da bazı hallerde mobil platformların “ayarlar” sayfasını ziyaret ederek gizlilik ayarlarınızı değiştirebilir ve verdiğiniz izinleri yönetebilirsiniz. Bu sayede, Rare Forge Hizmetlerine eriştiğiniz Google+ ve Facebook gibi üçüncü kişilere ait uygulamalardan toplanan bilgi ve verileri yönetebilirsiniz.

 

  • Hizmetlerimize bir sosyal ağ sağlayıcısı aracılığıyla eriştiğinizde, Rare Forge tarafından toplanabilecek bilgiler arasında ad-soyad bilgisi, cinsiyet, yaş aralığı, kullanıcı adı veya numarası, profil resmi, konum, e-posta adresi, erişimde kullanılan dil, saat gibi bilgiler, toplanan ve işlenen veriler arasında yer alabilir.

 

  • Oyun veya uygulama gibi Hizmetlerimize bir mobil platformdan erişim sağladığınız takdirde Rare Forge, cihazınızın özgün (kalıcı veya geçici) numarası, işletim sistemi, versiyon, model, RAM, donanım türü, Reklam Tanımlayıcısı (“IDFA”), Reklam Kimliği, işletme sistemi (“OS”) versiyonu, cihaz ismi ve Internet Protokol (“IP”) gibi bilgi ve veriler de toplanabilir ve işlenebilir.

 

  • Mobil cihazlarda kullanılması için özel olarak tasarlanmış Hizmetleri kullanmanız halinde, cihaz tanımlayıcısı, kullanıcı ayarları, yer bilgisi, mobil hizmet sağlayıcı ve cihazın işletim sistemi gibi mobil cihazdan gönderilen bazı bilgiler toplanabilecektir. Rare Forge Hizmetlerinin mobil versiyonları için kullanıcıların hesap oluşturması gerekebilir. Bu durumlarda, Hizmetlerin mobil versiyonları hakkındaki bilgiler Hesaplarla ilişkilendirilebilir.

 

Bu bilgiler ve veriler aracılığıyla kullanıcı eğilimlerinizi anlamamız mümkün olacaktır.
 

 

5. Verilerin Tutulduğu Yer ve Ortam

 

Toplanan veriler, Firebase Realtime Database (https://firebase.google.com/docs/database) bulunan sunucular üzerinde saklanmaktadır. Ayrıca verileriniz diğer ülkelerde bulunan sunucular, bulut teknolojileri ve ekipmanlarında da saklayabiliriz.

 

Veriler, güvenli tesislerde yer alan sunucularda saklanmakta olup, güvenlik duvarları ile veri şifreleme gibi, söz konusu verilerin güncel standartlara uygun şekilde güvenliğinin sağlanması için tasarlanan protokol ve prosedürler doğrultusunda korunacaktır. Her türlü teknik önlem alınacak ve yüksek hassasiyet gösterilecek olmasına rağmen, verilerin mutlak güvenliğini sağlamak hiçbir Hizmet sağlayıcısı tarafından %100 garanti verilememektedir.

Servis sağlayıcılarımızın ve iş ortaklarımızın listesini ve gizlilik politikalarını aşağıda bulabilirsiniz:

 

Analitik Hizmetleri

Bulut Bilişim, Veritabanı Hizmetleri

Reklam İş Ortakları (Reklam Ağları)

 


6. Ödemelerdeki Veriler

 

Rare Forge, kredi kartınız veya banka hesabınız hakkındaki verilere erişmeyecektir. Varsa, Hizmetlerimize ilişkin ödeme süreçleri, üçüncü kişiler tarafından yönetilmektedir. Ödeme işlemi başarılı olsun ya da olmasın, bu işlem esnasında işbu üçüncü kişiler ile paylaşılan ad-soyad bilgisi, kredi kartı numarası ve iletişim bilgileri gibi kişileri tanımlanabilir kılan veriler toplanmamakta, saklanmamakta ve işlenmemektedir.

 

Ancak ödemeleri işleyen üçüncü kişiler, siparişinizin başarıyla sonuçlanması için, ödemesini gerçekleştirdiğiniz Hizmetler gibi finansal olmayan verileri Rare Forge ile paylaşabilecektir.

 

Hizmetlerimizde sanal para ya da Hizmetler nezdinde kullanılabilecek çeşitli sanal ürünlerin satışı söz konusu olabilmektedir.  Hizmetleri kullanımınız sırasında bu tür bir satın alma işlemi yapmanız halinde, ödemelerinizi Apple App Store ve Google Play Store gibi uygulamaları mağazaları ile Facebook ve Google+ gibi sosyal ağ sağlayıcıları da dahil olmak üzere, üçüncü kişilere ait uygulamalar üzerinden işleme almaktayız. Üçüncü Kişilere ait bu uygulamalar, talebinizi gerçekleştirmek için ad-soyad, iletişim bilgisi ve fatura için gereken diğer bilgilerinizi de kapsayan bazı finansal bilgileri toplayabilir. Uygulama mağazaları, sizden toplamış oldukları bu bilgileri bizimler paylaşmamaktadır.
 

 

7. Doğrudan Sizden Alınan Veriler

 

Hizmetlerimize erişmek istediğinizde, sizden isminiz, eposta adresiniz, kullanıcı adınız, şifreniz ve profil bilgileriniz gibi kişisel bilgiler istenebilecektir. Benzer şekilde, bazı Hizmetler için bu bilgileri paylaşmanıza neden olabilecek bir hesap oluşturmanız gerekebilir.

 

Rare Forge ile ya da Rare Forge aracılığıyla doğrudan yürüttüğünüz her işleminizde, işbu Politika çerçevesinde Rare Forge tarafından verilerinizin toplanıp işlenebileceğini unutmayınız. Bahsi geçen bu bilgiler, doğrudan sizin sunduğunuz verilerden de oluşabilecektir. Doğrudan sizden alınan verilerin, talebinizi gerçekleştirmek ya da Hizmetlerin iyileştirilmesi amacıyla Rare Forge tarafından işlenmesi söz konusu olabilecektir.

 

Rare Forge tarafından sunulabilecek yorum ve yazışma alanları, hayran sayfaları, özel mesajlar veya forumlarda kendiniz hakkında bilgi açıkladığınız takdirde, Rare Forge tarafından kişisel verilerinizi de kapsayan bu bilgilerin toplanabileceğini dikkatinize sunarız.
 

 

8. Otomatik Toplanan Veriler

 

Google Analytics ve Game Analytics ve benzeri gibi hizmet sağlayıcıları, çerezler, sunucu kayıt dosyaları (log files) ve takip pikselleri (tracking pixels) gibi çeşitli izleme araçlarını kullanabilirler.

 

Bu tür teknolojileri veya diğer analiz yöntemlerini kullanarak IP adresiniz,  cihazınıza ilişkin teknik bilgiler ve cihazınızın paylaştığı veriler, cihazınız için otomatik olarak belirlenen cihaz tanımlayıcıları, tarayıcı türü ve dili, Hizmetleri kullanmadan önceki ve sonraki ziyaretleriniz, ziyaret tarih ve saati ve Hizmetlerin kullanımı sırasında tıklanan bağlantılar gibi bazı bilgileri toplayabiliriz.

Bazı durumlarda, bu bilgilerin sosyal ağ kimliğiniz, cihaz tanımlayıcınız, oyun merkezi kimliğiniz veya reklam kimliğinizle eşleştirilmesi mümkündür.  

 

9. Reklam Ağları

 

Rare Forge, Hizmetleri kullanırken reklam gösterebilir. Reklam ağları, sizin hakkınızda aşağıdaki bilgileri de kapsayan bazı bilgileri toplayabilir ve işleyebilir:

 

  • IP adresi, cihaz belirleyicileri gibi teknik bilgiler,

  • Oyunlarla ilgili oturum işlemleriniz ve oyun içeriğine ilişkin veriler,

  • Belirli bir kullanıcının kimliğini belirlemeye yönelik olmayan toplu ve/veya kimliksizleştirilmiş bilgiler vb.

 

Reklam Ağları,  ilgi alanlarınıza yönelik veya sizi hedefleyen reklamları sunmak için bu bilgileri kullanabilir.


 

10. Sosyal Medya

 

Hizmetler bünyesinde Facebook ve Twitter düğmesi gibi "Paylaş" düğmesi veya etkileşim için çeşitli Widget'lar bulunmaktadır. Bu özellikleri kullanmayı tercih etmeniz halinde, IP adresiniz gibi çeşitli bilgiler toplanabilir ve bu özelliklerin düzgün şekilde çalışabilmesi için bir çerezi etkinleştirilebilir.

 

Sosyal ağ düğmeleri, özellikleri ve Widget’lar üçüncü bir kişi tarafından sunulabileceği gibi, doğrudan Rare Forge tarafından da sunulabilir. Bu paylaşımlar ve kullanımlar, doğrudan ilgili özelliği sunan şirketin gizlilik politikasına tabi olacaktır.

 

Bu nedenle, üçüncü kişiler üzerinden sağlanan bir işlem görmeniz halinde ilgili üçüncü kişinin gizlilik politikasını okumanız ve kabul ettiğinizden emin olmanız gerekmektedir.

 

11. Çerezler

 

Tarayıcınızı çerez tercihleriniz doğrultusunda ayarlayabilir veya izin verdiğiniz çerez türlerini sınırlandırabilirsiniz.

 

Hizmetlerin kullanımı için çerezler gerekli olabilmektedir. Bu nedenle, çerezleri devre dışı bırakmanız halinde, Hizmetlere erişiminiz olumsuz yönde etkilenebilmektedir.

 

Flash çerezler hakkında bilgi almak ve bu çerezleri yönetmek için Adobe Web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 

 

12. Diğer Bağlantılar ve Referanslar

 

Hizmetlerimizde başka web sitelerine bağlantılar yer alabileceği gibi diğer web siteleri de Rare Forge Hizmetlerine referans veya bağlantı verebilir. Bu diğer alan adları ve web siteleri Rare Forge tarafından kontrol edilmemektedir.  Rare Forge, işbu bağlantı ve referansların gizlilik politikalarını bilmemekte, onaylamamakta ve bunlardan dolayı sorumluluk kabul etmemektedir. Etkileşimde bulunacağınız her web sitesi ve uygulamanın gizlilik politikalarını okumanız gerekmektedir. Bu diğer web sitelerini veya uygulamaları ziyaret ettiğinizde oluşabilecek tüm riskler size aittir.

 

Rare Forge Hizmetlerinde çeşitli sosyal medya platformlarına bağlantılar ve interaktif özellikler bulunabilir. Bu platformları halihazırda kullanıyorsanız, Hizmetlerimizi kullandığınızda onlara ait çerezler söz konusu olabilecektir. Halka açık bir internet mecrasında, sohbet odasında, sosyal medya platformunda veya çevrimiçi başka bir şekilde gönüllü olarak açıkladığınız her türlü bilgi ve verilerinizi, başkaları hiçbir kısıtlama olmaksızın görüntüleyebilir ve kullanabilir.

 

Özellikle sosyal medya platformuyla paylaştığınız veri ve bilgilerinizin üçüncü kişiler tarafından birçok amaçla kullanılması riski bulunduğunu anlamakta ve kabul etmektesiniz. Bu gibi olasılıklar için hiçbir koşulda Rare Forge  sorumluluk kabul etmeyecektir.


 

13. Uluslararası Transfer

 

Rare Forge tarafından toplanan kişisel verilerin uluslararası olarak transfer edilmesi halinde, kişisel verileriniz güvenli bir şekilde, hukuka uygun olarak ve bu Gizlilik Politikaları çerçevesinde transfer edilecektir.

 

Kanunların ülkeden ülkeye değişiklik gösterdiğini ve bilgilerinizin transfer edildiği, saklandığı, kullanıldığı veya işlendiği ülkelerde geçerli olan gizlilikle uygulamalarının, ikamet ettiğiniz yerde geçerli olanlardan farklı olabileceğini anlamakta ve kabul etmektesiniz.
 

 

14. İzni Geri Alma ve Diğer Benzer Talepler

 

Rare Forge’a kişisel veri işleme izni verdiğiniz durumda, herhangi bir zamanda izninizi Hizmet için destek başvurusunda bulunarak veya alternatif olarak contact@rareforge.com adresiyle iletişime geçerek iptal edebilirsiniz ve bilgilerinizin artık işlenmemesini talep edebilirsiniz. Ancak, Hizmetlerimizle ilgili eylemleriniz hakkında kişisel olmayan ve/veya anonimleştirilmiş veriler toplanıp işlenebilecektir.  

 

İzin tercihleriniz değişmesine rağmen, ödemeler veya müşteri hizmetleriyle ilgili konular hakkındaki kayıtlar gibi bazı kayıtların, hukuki ve muhasebeyle ilgili amaçlar için saklanabileceğini unutmayınız. Ayrıca Hizmetlerimiz üzerinden içerik paylaşmanız halinde, söz konusu içeriğin silinmesi mümkün olmayabilir.

 

İstenmeyen bir e-posta almanız halinde, gelecekte başka e-posta almamak için söz konusu e-postada yer alan abonelikten çıkma yönlendirmesini kullanabilirsiniz.

 

Talepte bulunduğunuz verilerin yasal gizlilik şartına tabi olması, erişimin başka kişilerin gizlilik haklarını veya sair meşru haklarını ihlal edecek olması, talebin ölçüsüz bir sonuca yol açması veya ticari gizliliğin söz konusu olması gibi durumlarda, Rare Forge ilgili verilere erişemeyebilir. Bu durumu anladığınızı kabul ve taahhüt etmektesiniz.
 

 

15. Çocukların Güvenliği ve Kullanıcı Yaşı

 

Hizmetler, 18 yaşından büyük kullanıcılar için sağlanmaktadır. Bu nedenle Rare Forge, 18 yaşından küçük çocuklar hakkında kimlik tespitine imkan sağlayan verileri ve bilgileri bilinçli olarak toplamamakta ve işlememektedir.

 

18 yaşından küçük olan ve oyunlarımızı kullanan bir çocuğun velisi veya vasisiyseniz, contact@rareforge.com adresinden bizimle bağlantıya geçmenizi rica ederiz. Çocuğunuzun oyunlarımızı oynamasına devam etmesine onay verdiğiniz haller haricinde, çocuğunuzun tespit edebildiğimiz kişisel bilgilerini sileceğiz.
 

 

16. Veri Sorumlusu

 

İşbu Gizlilik Politikası hakkında herhangi bir sorunuz ya da talebiniz olduğu takdirde, contact@rareforge.com adresine e-posta yollayarak Rare Forge ile iletişime geçebilirsiniz.

 

İlettiğiniz talep ya da sorunlar ile alakalı olarak gerekli çözümü üretmek ve Hizmetlerin güvenliğini sağlamak için Veri Sorumlusu sizden bazı ek bilgiler talep edebilecektir.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Bu, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”), 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla faaliyet gösteren ve Barbaros Mahallesi, Al Zambak Sokak, Varyap Meridian Grand Tower A Blok No: 2 D: 90 Ataşehir, İstanbul adresinde kayıtlı adresi bulunan Şirket tarafından aşağıdaki konularda bilgilendirilmeniz amacıyla hazırlanmıştır:
 

  • Şirket’in Oyun aracılığıyla ya da Oyun’un kullanıcılara sunulması amacıyla ne tür kişisel veriler topladığı, toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi ve kişisel verilerin hangi amaçla işlediği,

  • Bu kişisel verilerin nasıl kullanıldığı,

  • Şirket’in Oyun üzerindeki faaliyetler kapsamında kişisel verilerinizi kimlerle ve hangi amaçlarla paylaşabileceği

  • Şirket’in Oyun üzerindeki faaliyetler kapsamında işlediği kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızın neler olduğu ve bu hakları nasıl kullanabileceğiniz ve

  • Her türlü taleplerinize dair tarafımızla iletişim imkânlarınızın açıklanması

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER, İŞLEME AMAÇLARI VE VERİ İŞLEMENİN HUKUKİ SEBEPLERİ

Oyun kullanıcılarımız olarak Oyun’a giriş yaptığınızda ya da üye olduğunuzda bizimle kişisel verilerinizi paylaşırsınız. Kişisel verileriniz kısmen veya tamamen otomatik yollarla toplanabilmektedir.
Aşağıda belirtilen kişisel verilerinizi, tabloda yer alan amaçlarla ve hukuki sebeplerle işlemekteyiz;

Screenshot_3.png

Tabloda yer alanlar dışında Oyun hizmetlerini kullandığınızda size ait telefon numarası, ödeme bilgileri, adres bilgileri, kimlik bilgileri gibi sizi doğrudan tanımlamaya elverişli herhangi bir kişisel veri işlemediğimizi önemle belirtmek isteriz. Oyun hizmetleri kapsamında işlediğimiz veriler, yukarıdaki tabloda belirtilenler ile sınırlıdır. 


 

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI VE ALICI GRUPLARI

Kişisel verileriniz, oyun hizmetinin sunulabilmesi amacıyla, Rare Forge olarak destek hizmeti aldığımız ve yurt içinde bulunan veri merkezi hizmet sağlayıcı firma ile paylaşılmaktadır. 
Buna ek olarak, resmi bir talep olması halinde, kişisel verileriniz düzenleyici ve denetleyici kurumlar ve sair resmi kurumlar ile kişisel verilerinizi talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşlara aktarılabilecektir.



ÜÇÜNCÜ PARTİ SİTELERİ VE HİZMETLERİ

Oyun’da yer alan ya da Oyun’da bağlantısı olan ya da sizlerle ilişkimiz uyarınca verilerinizi toplayan, üçüncü partiler tarafından işletilen site ve web mülkiyetleri (her çeşit uygulamalar dahil olmak üzere, ancak bunlarla sınırlı olmaksızın) dahil olmak üzere, üçüncü partilerin gizlilik, bilgi ve diğer uygulamaları, işbu Aydınlatma Metni kapsamında değildir ve bu uygulamalardan dolayı sorumlu tutulamayız. Söz konusu site veya mülklerin bu Oyun’da yer alması ya da bağlantısının olması, Şirket’in bağlantı sağladığı içerikleri onayladığı ya da sizlerin bağlantılarda yer alan içeriğe ulaşmasını amaçladığı anlamına gelmemektedir. Bu doğrultuda, Şirket, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Kanunu’nun 4.maddesinin 2.fıkrası uyarınca, söz konusu bağlantıların içerdiği bilgilerin doğruluğunu garanti etmemektedir.


GÜVENLİK

Kontrolümüz altındaki kişisel bilgilerin korunması için gerekli olan, organizasyonel, teknik ve idari önlemleri alıyoruz. Eğer bizimle olan ilişkinizin artık güvenli olmadığına dair bir inancınız söz konusu ise (örneğin bizimle paylaştığınız herhangi bir verinin güvenliğinin ihlal edildiğini düşünüyorsanız), lütfen aşağıdaki “Tercihleriniz ve Sahip Olduğunuz Haklar” bölümünde belirtildiği şekilde, sorunla ile ilgili olarak hemen bizi bilgilendirin.


TERCİHLERİNİZ VE SAHİP OLDUĞUNUZ HAKLAR 

Bu Oyun üzerinde paylaştığınız bilgilerin doğru olması ve güncel bir şekilde muhafaza edilmesi; KVKK uyarınca kişisel veriler üzerinde sahip olduğunuz hakları kullanabilmeniz ve ilgili diğer mevzuat açısından önemli olup yanlış bilgi verilmesinden doğacak sorumlulukların size ait olacağını hatırlatmak isteriz.
Kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuat kapsamında, KVKK Madde 11 uyarınca sahip olduğunuz haklarınızı kullanmak için, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” uyarınca;

 

  • Yazılı olarak Barbaros Mahallesi, Al Zambak Sokak, Varyap Meridian Grand Tower A Blok No: 2 D: 90 Ataşehir, İstanbul adresine, 

  • contact@rareforge.com adresine daha önce Şirket’e bildirdiğiniz ve Şirket sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizden elektronik posta yoluyla veya 

  • rareforge@hs01.kep.tr kayıtlı elektronik posta adresine kayıtlı elektronik posta yoluyla müracaat edebilirsiniz. 

 

Başvurunuzun ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınabilecektir.

AYDINLATMA METNİ’NİN GÜNCELLENMESİ

Bu Aydınlatma Metni’nde değişiklik yapabiliriz. Aydınlatma Metni’nin en son ne zaman gözden geçirildiğini görmek için, bu sayfanın üzerindeki, “SON GÜNCELLEME TARİHİ”ne bakınız. Bu Aydınlatma Metni’ndeki herhangi bir değişiklik, revize edilmiş Aydınlatma Metni Oyun’da yayınlandığında yürürlüğe girer.